Vaskorona rend
Správa o udelení vojenského vyznamenania Radu Železnej koruny zemepánovi z Gemersko-malohontskej župy Elemírovi (Elemér) Fáymu fáji, ktorý pôsobil ako kapitán pri 2. Husárskom pluku v novembri 1917.