A homonnai Munkásbiztositó Pénztár igazgatósági gyűlése
Glosa kladne hodnotí pracovnú schôdzu riaditeľstva humenskej robotníckej poisťovacej pokladnice (A homonnai Munkásbiztositó Pénztár igazgatóság), ktorá sa uskutočnila v Humennom 22. 09. 1912. Osobnosť Dr. Armína Kleina, ktorý bol zvolený za hlavného lekára poisťovne.