Malonyay Tamás-
Správa o tom, že za úspešný priebeh príprav celokrajinského vojenského cvičenia v oblasti Stropkova v septembri 1912 bol vyznamenaný hlavný slúžny Stropkova Tomáš Malonyay povýšením do stavu baróna