Halálozás
Správa o úmrtí Mórné Moskovics, rodenej Netti Moskovics vo veku 78 rokov v obci Zbudské Dlhé 9. 10. 1912. Pochovaná v Humennom. Menovaná bola matkou humenského advokáta Dr. Ervína Moskovicsa a veľkopodnikateľa s liehovinami zo Zbudského Dlhého Hermana Moskovicsa.