Ingyenes iparosképző tanfolyam - Édes, Július
Informácia o tom, že pri štátnej rezbárskej škole v Humennom sa organizujú v školskom roku 1912/1913 bezplatné kurzy pre remeselníkov. Rozpis jednotlivých kurzov podľa odborov a podľa počtu hodín. Zápis sa uskutoční do 3. 11. 1912.