Halálozások
Správa o smrti gréckokatolíckeho dekana-farára Štefana (István) Adamkovicha vo veku 77 rokov v Hlinnom 22. októbra 1910. Menovaný bol 49 rokovm kňazom a prísediacim Svätej stolice. Bol otcom humenského exekútora Viktora (Győző) Adamkovicha.