A sztropkói vasut - Jakobovits, Lipót 1883-1972
Úvodník z pera diplomovaného inžiniera Leopolda (Lipót) Jakobovitsa z Humenného, ktorý rozoberá nedobrú situáciu okolo problematiky železničnej trate Humenné-Stropkov, ktorá nie je dokončená aj vďaka spiatočníckému konaniu mestského zastupiteľstva v Humennom