Tallozás : Bevándorlás - (ß)
Úvaha na tému migrácie obyvateľstva. Prisťahovalectvo - rozdiel v celoštátnom a lokálnom merítku. 15-20 rokov trvale zárobky klesajú, nájomné stúpa, obchodníci sa musia s prisťahovalcami deliť o zárobok. Požiadavka pre nadriadené orgány, aby pozastavili prísun nového obyvateľstva do Humenného. [Autor článku zatiaľ nedešifrovaný.]