Kinevezések
Informácia o tom, že na odstránenie falšovania vín boli zriadené komisie a vymenovaní jej členovia. O.i. v Zemplínskej župe - obvod Humenné. Do roku 1915 predsedom komisie bol vyumenovaný Ondrej (Andor) Harmatta (správca panských majetkov rodiny Andrášiovcov), ďalšími členmi komisie: Leonard (Lenárt) Szkurkay (rímskokatolícky dekan) žijúci v obci Staré, Koloman (Kálman) Kelemen advokát z Humenného.