Eljegyzések
Správy o zásnubách v decembri roku 1912. V Užhorode sa zasnúbil Dr. Móric (Mór) Rosenfeld z Humenného so Serenou (Szerén) Mittelman-ovou. Vo Vranove sa zasnúbil četník z Vyšného Žipova Ladislav (László) Szaucsik s Maricou (Mariška) Dirhan.