Eljegyzés
Správa o zásnubách Mórica (Mór) Grünbauma z obce Horlyó [po Trianone sa obec volala Chudlovo a patrila ČSR, je v Užskej župe, dnes pravdepodobne patrí Ukrajine] a Etelky Fürst z obce Kamienka v januári 1913.