Járda és csatorna - *
Satirický článok na adresu mestského predstavenstvav Humennom začiatkom roku 1913, ktoré si neplní svoje úlohy a tak obyvatelia mesta o chodníkoch v meste ako aj o kanalizácii môžu len snívať.