Vizvezeték - J.L
V Humennom sa začiatkom roku 1913 považuje za utopiu zavedenie vodovodu a kanalizácie z pohľadu predstavenstva mesta. Technické predpoklady, merania a poloha Humenného (156 m/m) však zhodnocuje celú situáciu z odborného hľadiska ako reálnu možnosť.