Táncmulatság
Správa o prípravách na fašiangovú zábavu v Humennom 2. 02. 1913, ktorú organizuje Katolícky čítací spolok (A kath. Olvasókör). Patronát nad celou akciou prevzala grófka Marieta Andráši (Sándorné Andrássy).