Figyelmeztetés - Mudray, Ondrej
Prípis kominárskeho majstra Ondreja (András) z Humenného, ktorý upozorňuje podnikateľov aj súkromníkov na nariadenie Zemplínskej župy č. 41894/1905, podľa ktorej sú povinní dať si pravidelne čistiť komíny. Text prípisu datovaný v Humennom 25. 01. 1913.