Egyrol másrol : Kozjegyzőség Sztropkón : A konkurencia miat jótékonyság : A kereskedelmi iskola : Sétanyjavitás : Kurucfalva egészégügye
Úvahy a texty nad problematikou obecného notárstva v Stropkove, o obchodnej škole v Humennom, o vylepšovaní chodníkov v Humennom o zdravotých záležitostiach v Kudlovciach vo februári roku 1913.