Uj telefon
Správa o tom, že sa zriaďuje vo februári 1913 telefónna sieť medzi Humenným a Sninou. Centrála bude v Humennom. Súbežne sa zriadi aj spojenie medzi Humenným a župným mestom Zemplína t.j. Sátoraljaujhely-om.