A fogyasztási szövetkezet I - G. E.
Úvodník sa zaoberá vo všeobecnej rovine poslaním a plnením úloh spotrebného družstevníctva. [Pravdepodobne je autorom úvodníka regionálny autor. Zatiaľ nie je dešifrovaný.]