Farsang
Správa o tom, v nedeľu 2. 02. 1913 sa uskutočnila fašiangová tanečná zábava v Humennom, ktorého organizátorom bol Katolícky čítací spolok. Patronát okrem grófky Amdrášiovej mali aj panie Haraszthy-ová, Apáthy-ová, Wessely-ová.