Főszolgabíró változás
Správa o tom, že hlavný slúžny v Humennom Mikuláš (Miklós) Haraszthy bude po 40 ročnom pôsobení nahradený vo funkcii. Pravdepodobným kandidátom na jeho miesto je hlavný slúžny Stropkova Tomáš Malonyay