Járda, csatorna, vizvezeték - J. L. [=Jakobovits, Leopold] 1883-1972
Úvodník [pravdepodobne z pera staviteľa Leopolda (Lipót) Jakobovitsa z Humenného] kritizuje nečinnosť mestského predstavenstva čo sa týka záležitostí výstavby chodníka, zavedenia kanalizácie a vodovodov do mesta. Prijaté uznesenia mesta v konečnom dôsledku nie sú realizované