Árverési hirdetményi kivonat - Ádamkovich, [Viktor]; Rónai, [Karol]
Text výpisu z dražobného oznamu uverejnenom v Humennom 12. 01. 1913. Verejná dražba majetku Samuela Laufera zapísaná v pozemkovej knihe Medzilaboriec č. 222 v prospech dražiteľa Izáka Bauma sa uskutoční 13.03.1913 v Medzilaborciach