Nyilvános elszámolás - A "Kath. Olvasókör" elnöksége
Text verejného vyúčtovania Katolíckeho čítacieho kruhu z fašiangovej zábavy poriadanej v Humennom 2.02.1913. Menoslov predplatiteľov a výška ich príspevku. Menoslov účastníkov a výška ich príspevku.