Uj orvosi kör
Úvaha o tom, že zákonodarný orgán Zemplínskej župy rozhodol o zriadení ďalšieho zdravotného obvodu, ktorého síddlom má byť Kamenica nad Cirochou. Bol vypísaný konkurz len v miestnych novinách a tak sa prihlásili len 2 lekári, ktorí sa však iste nebudú chcieť tam nasťahovať. Jedná sa o hlavného lekára humenskej nemocnice Dr. Gejzu Hazayho a Dr. Armína Knappa zastupcu hlavného lekára humenskej nemocnice a súčasne hlavného lekára robotníckej poisťovne v Humennom. Ak sa tak stane ide len o zvýšenie platu niektorého z lekárov a v takom prípade sa cieľ minul účinku.