Árverési hirdetményi kivonat - Ádamkovich, [Viktor]; Rónai, [Karol]
Text dražobného oznamu o verejnej dražbe majetku Istvánné [?] Obsitnyik, a Mária Maricsák v prospech dražiteľa Bartolomeja Halmosa, ktorého zastupuje advokát Móric Adorján. Majetky vydražovaných sú zapísané v pozemkovej knihe Humenného č. 588 a 772. Verejná dražba sa uskutoční 29.03.1913. Zverejnené v Humenno dňa 25.10.1912.