Vizvezeték - J. L. [= Jakobovits, Leopold]
Úvodník [z pera humenského diplomovaného inžiniera] sa zaoberá vodovodnou inštaláciou v Humennom, s možnosťami a porovnaniami so Stropkovom, kde tamojší slúžny Tomáš Malonyay potreboval na zavedenie 22 tisíc korún. Poukázanie na to, že mesto by si mohlo vziať aj pôžičku na zavedenie vodovodu