Pénzügyi hir
Správa o tom, že Sečovská sporiteľna a úverná pokladnica (filiálka Humenné) aj v čase hospodárskej krízy, keď remeselníci i obchodníci sa čato dostávajú do platobnej neschopnosti - bankrotujú a banky nie sú ochotné pomôcť, menovaná sporiteľňa nielen že poskytuje úver, ale aj znížila výšku úrokov.