Egyről másrol : A faipari szakiskola : Sétánkövezés : A járda
Kritika mestského zastupiteľstva v troch záležitostiach, ktoré malo riešiť mestské predstavenstvo v Humennom (t.j. zamedzenie presťahovania drevárskej priemyslovky z Humenného do Prešova, realizovať asfaltové chodníky v meste a promenáda obložená kamením). Opätovné poukázanie na nečinnosť predstavenstva.