Szinház
Kladná kritika divadelnej spoločnosti vedenej Viliamom (Vilmos) Sajó, ktorá hosťovala v marci 1913 v Humennom. Herci, ich hodnotenie i menovite. Subreta Gizela Kovács si získal srdcia divákov. Antal Szigeti, Rusi (Kati) Rózsai... Program na tri týždne pobytu v Humennom.