Uj körorvos
Správa o tom, že k novému zdravotnému obvodu vo Vyšnej Kamenici bol vymenovaný v Humennom 19.03.1913 Dr. Armín Knapp. [Menovaný pôsobil v tom čase aj ako zástupca riaditeľa nemocnice v Humennom a hlavný lekár robotníckej poisťovne v Humennom.]