A drágaság száz év előt : Hatósági intézkedések a régi jó időkben - H. S.
Rozprávanie o tom, koľko čo stálo v roku 1813 a ako riešila vrchnosť cenové relácie. [Pravdepodobne regionálny autor, ostáva na dešifrovanie.]