A munkásbiztositó pénztár...
Správa o tom, že od 1.04.1913 sa Humenská robotnícka poisťovacia pokladnica (A homonnai Munkásbiztositó Pénztár) presťahovala do priestorných miestností v tzv. dome Markovicsa na ulici L. Kossutha. Súčasťou je aj moderná zdravotná ambulancia.