Az O.M.K.E
Pozvánka na výročné zasadanie O. M. K. E. [Országos Magyar Kereskedelmi Egyesülés (Uhorské krajinské obchodné združenie], ktoré sa uskutoční v Budapesti dňa 6.04.1913. Zľavenky na železnicu sú v predaji u ľudovíta Landesmana v Michalovciach.