Áthelyzezés
Správa o tom, že pisár kráľovského okresného súdu v Humennom František (Ferenc) Molnár bol úradne preložený v apríli 1913 k okresnému kráľovskému súdu v mestečku Stari-Bečej (Óbecse) (YU).