Hangversennyel egybekötött táncmulatság
Správa o tom, že tanečná zábava v Humennom 17.05.1913 bude spojená s koncertom, na ktorom vystúpi spevokol úradníkov uhorských železníc z Miskolca, ktorý v roku 1912 získal druhé miesto v celonárodnej hudobnej prehliadke v Budapešti.