Propper Fülöp
Nekrológ o smrti Filipa (Fülöp) Proppera humenského obchodníka s drevom. Zomrel vo veku 56 rokov. Pohreb v Humennom 4.05.1913. bol členom zemplínskeho municípia i členom mestského zastupiteľstva v Humennom. Bol osobnosťou, ktorá sa zapájala do všetkých aktivít mesta.