A képviselőtestület
Správa o tom, že mestské zastupiteľstvo v Humennom na svojom zasadaní 3. 05. 1913 rozhodlo, že s výstavbou chodníka poverí spoločnosť "The Neuchatel Asphalt Company Limited". Vo veci dovybavenia hasičských potrieb zriadili komisiu A.Thoronszky, J.Gócs a E.Fisch, ktorí sa majú snažiť o konečnú dohodu.