Áthelyezések
Správa o tom, že od 1. 09. 1913 odchádzajú z Humenného dvaja profesory štátnej drevárskej školy v Humennom. Benjamín (Béni) Jakab - je proležený do Timisoary [dnes Rumunsko] a Eugen (Jenő) Hadik je preložený do Prešova, kam od šk. roku 1913/1914 sa presťahuje celá škola