Köszönetnyilványitás - Properr, Fülöpné [?]
Text verejného poďakovania vdovy po humenskom obchodníkovi Filipovi (Fülöp) Propperovi za účasť spoluobyvateľov na pohrebe menovaného, ktorý sa uskutočnil v Humennom 4. 05. 1913. Poďakovanie datované 9. 05. 1913.