Guttmann Lipót és Fia, Bankháza Homonnán...
Inzerát, ktorý ponúka svoje služby Bankový dom Leopolda Guttmannna a syna z Humenného v máji roku 1913. Zmenárenské služby (vykupuje aj doláre v dennom kurze), kupuje a predáva akcie podnikov, poskytuje pôžičky na nehnuteľnosti.