Püspök Homonnán
Referát z birmovnej cesty košického diecézneho biskupa Augustína (Ágost) Fischer-Colbrieho po oblasti Zemplína v máji roku 1913. O.i. biskup vyznamenal humenského organistu J.Pundayho za jeho 60 ročné pôsobenie a rímskokatolíckemu farárovi Jozefovi Blanárovi z Ohradzan za 50 ročné kňazské pôsobenie udelil hodnosť konzistoriálneho radcu.