Küldötség a grófnál
Správa o tom, že ku grófovi Alexandrovi Andrášimu (Sándor Andráši) bola vyslaná z mesta Humenné delegácia, vedená Dr. Ervínom Moskovitsom, ktorá sa má mu poďakovať za pomoc a dar vo forme pozemku na novú školu.