Hangverseny
Glosa kladne hodnotí účinkovanie spevokolu "A miskolczi máv. tisztviselők dalegyüselete" [spevokol úradníkov uhorských štátnych železníc z Miskolca] v Humennom 7. 06. 1913. Najväčší podiel na úspešnej akcii nesie náčelník železničnej stanice v Humennom.