Uj szabályrendelet
Správa o tom, že administratívna komisia Zemplínskej župy vydala smernicu dotýkajúcu sa práce obvodných lekárov. Prehľady podľa jednotlivých zdravotných obvodoch na území Zemplínskej župy, do ktorej obce, v ktorý deň týždňa má ktorý lekár zájsť.