Nyári mulatság
Správa o tom, že Humenská štátna meštianska a vyššia obchodná škola (A homonnai Állami Polgári és Felsőkereskedelmi Iskola) a Humenská štátna rezbárska škola (A homonnai Állami Faipari Szakiskola) usporiadajú 18. 06. 1913 spoločenskú zábavu.