Évzáró vizsgálatok
Informácie o záverečných skúškach na Humenskej štátnej meštianskej a vyššej obchodnej škole v školskom roku 1912/1913. Harmonogram jednotlivých skúšok podľa ročníkov a rozpis na jednotlivé dni.