Vizsgarend
Informácia o harmonograme skúšok na záver školského roka 1912/1913, ktoré organizuje Humenská židovská obecná škola v dňoch 17.-19. 06. 1913. Na záver školského roka budú odmenení úspešní žiaci a bude zorganizovaná záverečná slávnosť.