Nyilvános elszámolás - Böszörményi, Alexander; Lengyel, Samuel
Text vyúčtovania z finančnej zbierky, ktorú organizovala Liga na ochranu dieťaťa - humenská pobočka (Az Országos Gyermekvédő Liga) v Humennom dňa 3. 06. 1913. Celkove bolo vyzbieraných 119 korún 33 halierov z toho obchodníci mesta prispeli sumou 25 korún 64 halierov. Menoslov dievčat a žien, ktoré vykonali zbierku. Vyúčtovanie datované v Humennom 5. 06. 1913.