Sport - Homonnai Athletikai Club footbal szakosztálya
Správa o futbalovom stretnutí medzi Humenským atletickým klubom a atletickým klubom z Užhorodu v Humennom 8. 06. 1913, kedy Humenné vyhralo 2:0. Najbližsí zápas sa odohrá s víťazom Hornouhorskej súťaže t.j. Košickým atletickým klubom (Kassai Athleticai Club).