Nyilvános köszönet - Az izr. jótek. nőegylet elnöksége
Text verejného poďakovanie zo strany Humenského dobročinného židovského ženského spolku (A homonnai Izraelita Jótékony Nőegylet) za finančnú podporu, ktorú dostali z výťažku z koncertu na ktorom o.i. vystúpil aj spevokol úradníkov uhorských štátnych železníc z Miskolca. Výška príspevku bola 53 korún a 59 halierov.